HOME   |   REGISTREREN   |   FAQ   |   CONTACT      AFFILIATES    

Wachtwoord vergeten?

Verdien geld als affiliate bij SmsMarketeer

Als affiliate van SmsMarketeer verdien je geld door het verkopen van Sms-bundels of het aanbrengen van affiliates. Per verkoop kan je honderden euro's verdienen en herhaalaankopen worden altijd uitbetaald.

Hoe verdien je geld als affiliate?

Heel eenvoudig. Na registratie krijg je een unieke affiliatelink. Wanneer iemand via deze link een sms-bundel aanschaft ontvang je tot 75 euro, afhankelijk van de grootte van de bundel. Wanneer deze aangebrachte klant een herhaalaankoop doet ontvang je wederom geld. Je kunt ook affiliates aanbrengen via een affiliatelink. Wanneer deze aangebrachte affiliates een sms-bundel verkopen, ontvang jij 10% van deze opbrengsten.

SMS-bundel Kosten bundel
(euro's, incl BTW)
Opbrengst affiliates
(euro's)
SMS 254.700.5
SMS 506.950.75
SMS 1009.751
SMS 200192
SMS 500465
SMS 10009010
SMS 250021925
SMS 500042950
SMS 1000083980

 

Promotiemateriaal

Je kunt gebruik maken van geschreven artikelen jouw unieke affiliatelink erin verwerkt.

Follow-up

Het aanbrengen van een nieuwe klant is eenvoudig. Een klant ontvangt gratis en vrijblijvend een sms-tegoed van vijf berichten na registratie. Hierdoor ontstaat een hoog percentage registraties.

Na registratie ontvangt de door jou aangebrachte klant een follow-up mailing waarin de voordelen van SmsMarketeer nader worden toegelicht. Wanneer een klant hierna besluit om een bundel aan te schaffen ontvang jij de commissie.

In principe is het sturen van bezoekers naar SmsMarketeer het enige wat je moet doen, wij zorgen voor de rest.


Herhaalaankopen

Groot voordeel als affiliate bij SmsMarketeer zijn de herhaalaankopen. Wanneer je een klant aanbrengt die maandelijks een nieuwe bundel aanschaft, ontvang je hier ook maandelijks een commissie van (minstens 0,5 euro per verkoop). Je opbrengsten zullen zich dus maandelijks opstapelen.

http://www.smsmarketeer.nl